City Escape Room

City Escape Room

City Escape RoomMet de City Escape Room belandt u in het Amsterdam ( of elke andere stad in Europa)  ten tijden van de Gouden Eeuw, de VOC, maar ook de Pest! U speelt het spel met behulp van een tablet of smartphone en loopt door de verschillende delen van de stad. Hier beantwoord u vragen, vindt u hints, maar pas op voor de met Pest besmette gebieden. Wees snel, want de tijd tikt door! Vind snel alle hints en beantwoord vragen waardoor u uiteindelijk de code kraakt om uit de stad te ontsnappen en de Pest achter u te laten!

De winnaar van de City Escape Room is het team dat als eerste uit de stad weet te ontsnappen. Voor het winnende team is er natuurlijk alle roem en een mooie beker als trofee. Voor de City Escape Room raden wij aan teams van 5-7 spelers te maken. De City Escape Room duurt 2 tot 3 uur en kan worden uitgebreid met een hapje en/ of drankje bij het start- en finish punt.

Tijdens de City Escape Room zit u niet in een werkelijke kamer opgesloten, maar is een gebied op uw tablet afgesloten waar u niet uit kunt ontsnappen zonder de code te kraken.

City Escape Room is uit te breiden met:

Het is erg leuk uw City Escape Room niet te voet maar bijvoorbeeld op de step te spelen, dit geeft een extra dimensie aan het evenement. Het is mogelijk uw spel uit te breiden met:
– fiets
– step
– rickshaw

Wat is er nog meer mogelijk?

Combineer onze City Escape Room met een van onze andere activiteiten, workshops en of hapje en een drankje. Wat dacht u van Room Escape op uw locatie? Kijk op de site of neem contact met ons op via het contactformulier.

City Escape Room, wat kost het?

Do it Yourself Game prijs:
De City Escape Room is ook te spelen als “Do it Yourself” variant.
€40,- per credit, minimaal 2 credits per groep
Boek direct

Prijs volledig geregeld:
vanaf 15 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur
Locatie: elke gewenste stad in Europa
Aantal personen: 1 – 2000 personen

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*