City Game Partner

City Game Partner

City Game Partner

City Game Partner

Heeft u zelf een evenementenlocatie of evenementenbureau en wilt u ook City Games partner worden? Geen probleem, wij helpen u graag verder. Er zijn verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken. Mail ons gerust ook al wilt u alleen maar weten wat de kosten zijn. Er zijn verschillende systemen op de markt, elk systeem met zijn voor en nadelen. Wij zijn erg tevreden met het systeem dat wij gebruiken.

Onze City Game Systeem

Kunstgras Events gebruikt een systeem dat voor iedereen toegankelijk is. U kunt dit systeem, genaamd Loquiz, dus zelf gaan gebruiken. U kunt, als City Game partner, uw eigen spellen maken op de locatie van uw keuze. Als u wilt kan Kunstgras Events u hierbij helpen en u voorzien van City Game ideeën. Kunstgras Events is de partner van Loquiz voor Nederland en België. U kunt uw (aan)vraag via ons of via Loquiz bij ons neerleggen.

Uw City Game op maat gemaakt

Door de jaren heen hebben we zelf een heel aantal City Games gemaakt en getest. Wij weten wat klanten leuk vinden en kennen het systeem door en door. Als u geen tijd heeft voor het maken van de City Games kunnen wij een City Game voor u op maat maken. Het startpunt en eindpunt van de City game kan bijvoorbeeld uw eigen locatie zijn. De vragen kunnen over uw bedrijf gaan of over het bedrijf van uw klant. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Er zijn verschillende City Games die wij op uw locatie kunnen maken zoals City Hunt, City Escape Game en Snakes and Ladders.

Do it Youself games

Als City Game partner is het ook mogelijk de zo genaamde “Do it Yourself” Games te maken. U verkoopt de tickets zelf en wij zorgen er voor dat de game voor uw klant klaar wordt gezet. Het voordeel hiervan is dat de kosten erg laag blijven voor uw klant. Het nadeel is dat ook de marge natuurlijk wat minder hoog is.

City Game partner aanvraag

*
*
*
*
*