De Wedding Game

De Wedding Game

De Wedding GameDe Wedding Game is een ludiek en interactief stadsspel dat zorgt voor een geweldige girlpower ervaring. Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Amsterdam of elke andere grote stad in Europa.

Je staat op het punt om te trouwen, beter gezegd je trouwdag is morgen. Helaas heeft je ceremoniemeester er een rommeltjes van gemaakt, wat te doen? Het doel van De Wedding Game is om alle trouwitems te vinden zoals de trouwjurk, je trouw schoenen en niet onbelangrijk, de trouwring. Vind al deze items en zorg dat je op tijd bent voor je eigen bruiloft.

De Wedding Game kunt u spelen:

– te voet
– per fiets
– per step
– per rickshaw

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

Do it Yourself Game prijs:
De Wedding Game is ook te spelen als “Do it Yourself” variant.
€40,- incl. btw. per credit, minimaal 2 credits per groep
Direct boeken

De Wedding Game, offerte op maat

De Wedding Game is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u De Wedding Game willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser tag ( op locatie), Bubbel voetbal, Archery Tag, een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*