GPS Kroegentocht

GPS Kroegentocht | City GPS Game

GPS KroegentochtGPS Kroegentocht is een leuke ongedwongen Kroegentocht met een extra dimensie, namelijk u loopt deze Kroegentocht met uw eigen smartphone of tablet. U download onze app op uw smartphone en koopt 1 start code via onze website. De GPS Kroegentocht is bijna in elke stad in Nederland te spelen. Op deze manier maakt u kennis maken met een stad, waar u wellicht minder bekent bent, en zo toch in de leukste kroegen komt om een biertje of wijntje te nuttigen.

GPS Kroegentocht | Hoe werkt het?

U download onze Kunstgras Events App. U koopt via onze site een activeringscode, hiermee start u het spel, denk  er wel aan, elke code kan slechts 1 keer gebruikt worden. De GPS Kroegentocht is excl. drankjes, deze betaalt u direct in de betreffende Kroeg. Elke GPS Kroegentocht brengt u langs 10 verschillende Kroegen, u kunt zelf beslissen of u een drankje nuttigt in de betreffende Kroeg.

U betaald voor elke code die u aanschaft. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld met 50 personen 1 code aan te schaffen. Wilt u het spel tegen elkaar spelen, dan schaft u meerdere codes aan.

GPS Kroegentocht| The Game

In elke Kroeg wordt er een vraag gesteld over de desbetreffende Kroeg waarmee u punten kunt verdienen. Iedere maand houden wij een top 3 van teams bij. Elke maand ontvangen de eerste drie teams een gratis Kroegentocht in een door hen zelf uitgekozen stad in Nederland. U bepaalt zelf in welke Kroeg u een drankje nuttigt, denk er wel aan dat als u geen drankje in de Kroeg drinkt u wel de vraag beantwoordt, anders is dit natuurlijk zonde voor uw score.

GPS Kroegentocht kunt u spelen:

– te voet
– per fiets
– per step
– per rickshaw

GPS Kroegentocht in uw stad:
Momenteel kunt u de GPS Kroegentocht spelen in:
– Amsterdam
– Haarlem
– Utrecht
– Den Haag
– Rotterdam
– Alkmaar
– Nijmegen
– Arnhem
– Eindhoven
– Tilburg
– Breda
Zit uw stad er niet bij? Geen probleem, geef dit minimaal een week aan ons door en wij zorgen dat de GPS Kroegentocht ook in uw stad wordt gemaakt.

Prijs:
€40,- incl. btw. per credit, minimaal 2 credits per groep
10 Kroegen, tijd afhankelijk van uw eigen tempo

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*