Hoe werkt het

City GPS Game | Hoe werkt het?

City GPS Game 1Het spelen van een City GPS Game is een van de leukste uitjes die u kunt spelen met uw collega’s, vrienden of familie. Onze City Games zijn zowel in de stad als op een locatie van uw keuze te spelen. De City Games worden gespeeld op een tablet of smartphone die door ons wordt geleverd of op uw eigen smartphone of tablet. Elk team, van 4 tot 8 personen, heeft een tablet of smartphone waarop zij het spel spelen.

City GPS Game | Wie wint het spel

Afhankelijk van de City GPS Game die u kiest kunnen er punten worden gescoord ( of verloren) door vragen goed dan wel fout te beantwoorden of opdrachten goed of niet goed uit te voren. Door het volgen van de waypoints komt u steeds bij nieuwe opdrachten en vragen uit. De winnaar van het spel is het team dat de meeste punten heeft verzameld als de City GPS Game er op zit.

City GPS Game | Verzorgt

Alle City GPS Games kunnen door ons worden verzorgt, dit wil zeggen dat wij zorgen voor alle materialen, voor een start en eind locatie, een begeleider, prijs voor het winnende team en als u wilt voor een drankje, lunch of diner.

City GPS Game | Do it yourselfs

De “Do it yourself” City GPS Games kunt u spelen op uw eigen tablet of smartphone. U download onze gratis app en ontvangt een code waarmee u het spel kunt spelen. U kunt een code kopen voor 2, 3, 4 en 5 teams/ tablets/ smartphones. De “Do it yourself” City GPS Games hebben allen een vast start en finish punt in de stad van uw keuze. Als u bij de City GPS Game die u leuk lijkt kijkt kunt u daar zien of deze geschikt is als “Do it yourself” Game.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*