Jacht naar de Macht

Jacht naar de Macht

Jacht naar de MachtIn het stadsspel Jacht naar de Macht heeft de maffia jullie hulp nodig! Sinds enkele maanden is er een kwade Don actief. Deze Don handelt tegen alle regels van de maffia in en toont totaal geen respect voor de huidige maffiafamilies. Het is aan jullie om deze Don te vinden en er voor te zorgen dat niet hij maar jullie de machtigste maffiafamilie zijn!
Jullie worden onderverdeeld in verschillende maffiafamilies en gaan dus in verschillende teams op zoek naar de Don. Elk team krijgt een speciale smartphone mee waarmee zij ‘mensen’ kunnen afpersen of omkopen. Door dit te doen verzamelen de teams hints over de Don.

Jacht naar de Macht | Afpersen en omkopen

Jacht naar de MachtHet afpersen en omkopen werkt als volgt: Een team loopt naar één van de afperspunten die op de kaart staan aangegeven. Op het moment dat een team daar is aangekomen kan het een vraag op de smartphone beantwoorden. Beantwoord men deze vraag goed dan zal men een hint en geld ontvangen. Met het verdiende geld kan men naar een omkooppunt lopen en door middel van een vraag een persoon omkopen. Ook hier zijn hints te verdienen.
Wie pakt de macht?
Uiteindelijk kan er maar één team de machtigste maffiafamilie worden; het team dat de Don (een fysiek persoon) heeft gevonden én het meeste familiekapitaal heeft verzameld. Familiekapitaal wordt verkregen door het afpersen en omkopen van personen. Als een team eenmaal de Don heeft gevonden gaat dat team gewoon door met het verder opbouwen van familiekapitaal.

Jacht naar de Macht | Instructie en Prijsuitreiking

Voorafgaand aan het spel wordt u door een instructeur ontvangen in een café of restaurant. Hier krijgt u onder het genot van een drankje een duidelijke uitleg. Daarna gaat u in teams van ongeveer vijf personen op pad.

Na ongeveer twee uur spelen wordt u terug verwacht bij de startlocatie. Hier krijgt u de gemaakte foto’s tijdens het spel (teamfoto’s), het spelverloop en de uitslag op een groot scherm te zien. Ook hierbij krijgt u een consumptie!

Napret!
Kort nadat de activiteit heeft plaats gevonden krijgen jullie de gemaakte foto’s digitaal toe gestuurd. Zo kunnen jullie heerlijk nagenieten van het gespeelde spel.
Jacht naar de Macht is een spannend spel wat gebruik maakt van uw oplettendheid, kennis en tactisch inzicht!

Jacht naar de Macht is inclusief:

  • Twee consumpties (één bij aanvang en één bij afsluiting)
  • Professionele begeleiding en instructie door twee instructeurs
  • Gebruik van speciale smartphone en spelmaterialen
  • Prijs voor winnend team
  • Digitaal fotoalbum met gemaakte foto’s

Combineer Jacht naar de macht met een andere activiteit

Combineer Jacht naar de macht met een van onze andere activiteiten, workshops en of hapje en een drankje. Kijk voor alle mogelijkheden op www.KunstgrasEvents.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*