Sloepengame Amsterdam

Sloepengame Amsterdam

Sloepengame AmsterdamPerfect voor in het zonnige zomerweer, de sloepengame Amsterdam! Gezellig met familie, vrienden of collega’s met een bootje door de Amsterdamse grachten varen. Tijdens de tocht worden de teams geconfronteerd met uitdagende opdrachten en afwisselende vragen. Je kan er een wedstrijd van maken met meerdere bootjes of je vaart rustig door de grachten en je leert de prachtige stad Amsterdam kennen op een ludieke manier.

En geniet vooral van de rondvaart door de mooie grachten van Amsterdam.

Hoe werkt de sloepengame Amsterdam?

Bij de Sloepengame Amsterdam vaar je door de grachten van Amsterdam. Ondertussen krijg je verschillende vragen die met een GPS marker wordt aangegeven op een smartphone of tablet. Deze vragen zullen gaan over Amsterdamse trekpleisters, waar je langs of in de buurt vaart.  Hoe meer vragen je goed beantwoordt en opdrachten je juist uitvoert, hoe hoger je score zal zijn. Kijk ook goed om je heen, want de antwoorden kun je wellicht zien vanaf de boot.

Elk team wordt uitgerust met een (elektrische) sloep en vaart zelfstandig door de Amsterdamse grachten. Er is geen vaarbewijs nodig.

Het is toegestaan om zelf drankjes en eten mee te nemen in de sloep.

De sloepengame kan zowel in het Nederlands als Engels worden gespeeld.

Wat is er nog meer mogelijk?

Combineer onze Sloepengame Amsterdam met een van onze andere activiteiten, workshops en of hapje en een drankje. Wat dacht u van Room Escape op uw locatie? Kijk op de site of neem contact met ons op via het contactformulier.

Sloepengame Amsterdam, wat kost het?

Do it Yourself Game prijs:
€40,- incl. btw. per credit, minimaal 2 credits per groep
Direct boeken

Compleet verzorgt prijs:
Prijs per sloep 2-8 personen: € 310,- excl. 21% btw / € 375,10 incl. btw.
Duur: 3 uur

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*