Treasure Hunt Amsterdam

Treasure Hunt Amsterdam

Treasure Hunt Amsterdam
Ga op zoek naar de verloren VOC schat tijdens deze spannende game Treasure Hunt Amsterdam. De VOC is schatrijk en koopt goederen in Azië om weer te verkopen in Europa met flinke winst. Het jaar is 1740 het het schip “De Rooswijk” is net vertrokken uit Amsterdam. Het is de tweede tocht van het schip naar Azië. Er liggen kisten vol zilver op het schip, in staven en munten. Het zilver is door de Spanjaarden bij de Inca’s geroofd. De VOC heeft het opgekocht, omgesmolten en het eigen VOC-logo erin gezet. Er zal handelswaar mee gekocht worden in Azië.

In het kanaal tussen Engeland en Nederland komt het schip in een storm terecht en zinkt. Er wordt direct een reddingsactie op poten gezet en duikers vinden het schip op een zandplaat op maar 10 meter diepte. Het schip is nog volledig in takt alleen het zilver is niet te vinden. De gehele bemanning is overleden op 1 matroos na. Het laatste dat hij verteld op zijn sterfbed is dat het zilver nooit aan boord is gebracht.

Waar is de schat gebleven? Wie heeft er voor gezorgd dat de schat in Amsterdam is achtergebleven? Het is aan jullie om daar achter te komen tijdens de Treasure Hunt Amsterdam.

Treasure Hunt Amsterdam kunt u spelen:

– te voet
– per fiets
– per step
– per rickshaw

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

Do it Yourself Game prijs:
De Treasure Hunt Amsterdam is ook te spelen als “Do it Yourself” variant.
€40,- incl. btw. per credit, minimaal 2 credits per groep
Direct boeken

De Treasure Hunt Amsterdam, offerte op maat

De Treasure Hunt Amsterdam is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Treasure Hunt Amsterdam willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser tag ( op locatie), Bubbel voetbal, Archery Tag, een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*